Ganivet 3*/ Madrid

link hotela Ganivet

Lokacija: Ganivet hotel se nalazi u centru grada, na 150 metara od stanice metroa Puerta de Toledo u Madridu i na 10 minuta hoda od trga Plasa Major. Hotel Ganivet se nalazi blizu poznate pijace El Rastro i na 5 minuta hoda od stadiona fudbalskog kluba Atletiko Madrid. Kraljevska palata takođe se nalazi u blizini.Lako se može doći do puta M30.

Sadržaj hotela: Postoje i bar i snek bar. U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola, a možete tražiti i lanč paket. Hotel takođe ima recepciju koja radi 24 časa dnevno, kao i turistički desk.

Sobe: Ganivet hotel nudi klimatizovane sobe sa sefom za laptop i bežičnim internetom. Sobe hotela Ganivet su moderne i udobne. Sve sobe su zvučno izolovane i imaju televizor sa ravnim ekranom i satelitskim programima. Sobna kupatila imaju fen za kosu i toaletni pribor.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel