Golden Tulip Washington Opera 4*/ Pariz 

link hotela Golden Tulip

Lokacija: Golden Tulip Washington Opera hotel nalazi se blizu muzeja Luvr u centru Pariza. Zahvaljujući svojoj lokaciji u centru Pariza i blizini linije metroa 1, lako se možete kretati prestonicom. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju Istorijski lokaliteti, umetnost i hrana.Ova obalst je odlična za šoping, sa popularnim brendovima u blizini: H&M, Zara, Chanel

Sadržaj hotela: Golden Tulip Washington Opera hotel nudi smeštaj od 4 zvezdice, 24-časovni rum servis i usluge pranja veša/batlera. Hotel ima veliki salon sa kaminom, bar i terasu koja gleda na Kraljevsku palatu.

Sobe: sve sobe su klimatizovane, zvučno izolovane i individualno dekorisane. Wi-Fi internet vam je na raspolaganju uz doplatu.

Hotel Golden Tulip Washington Opera je nekada bila privatna rezidencija Madam Pompadur.

 

 

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel