Grand Hotel Palatino 4*/Rim

link hotela Grand Palatino

Lokacija: Grand Hotel Palatino smešten je u rimskoj četvrti Monti, na samo 5 minuta hoda od Koloseuma i na 100 metara od stanice metroa Kavur (Cavour). Hotel se nalazi na manje od 10 minuta hoda od Rimskog foruma i Trajanovih termi. Za 1 stanicu vožnje metroom možete stići do Glavne železničke stanice Termini i brežuljka Eskvilino, gde ćete pronaći pijace i restorane raznih nacionalnih kuhinja. Destinacija Monti je odličan izbor za putnike koje zanimaju razgledanje, hrana i spomenici.

Hotelski sadržaj: U ponudi ima američki bar i 2 restorana. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. U elegantnom ambijentu restorana Le Erbe služe se internacionalna jela, dok je restoran Le Spighe poznat po rimskim specijalitetima i klasičnoj italijanskoj kuhinji. Doručak vam je na raspolaganju od 06:30.

Sobe: Sobe u hotelu Grand sadrže klima-uređaj, mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Iz pojedinih soba pruža se pogled na rimske krovove.

 

 

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel