Grand Hyatt 5*/ Berlin

link hotela Grand Hyatt

Lokacija: Grand Hyatt hotel sa 5 zvezdica je smešten u dinamičnoj četvrti oko Trga Potsdamer, na 300 metera od Sony Centra. Dvorana Berlinske filharmonije i park Tirgarten udaljeni su 5 minuta hoda. Do Brandenburške kapije možete stići pešice za manje od 15 minuta. Lokacija Grand Hyatt hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju istorijski lokaliteti, arhitektura i muzeji.

Sadržaj hotela: hotel u ponudi ima veliki spa centar i bazen na krovu odakle se pruža spektakularan pogled na Berlin, kao i elegantne restorane i barove sa živom muzikom. Iz spa i fitnes centra Club Olympus pruža se predivan pogled na panoramu Berlina. Sadržaji uključuju bazen, hidromasažni bazen, modernu teretanu i raznovrsne saune. Pored toga na raspolaganju su masaže i kozmetički tretmani. U restoranu Vox služe se jela internacionalne, azijske i sezonske kuhinje. Tokom letnjih meseci, možete obedovati na terasi hotela Grand Hyatt, s koje se pruža pogled na Trg Potsdamer.

Sobe: Elegantno uređene sobe i apartmani tipa "suite" hotela Grand Hyatt Berlin poseduju najnoviji Bang & Olufsen TV i pribor za pripremu toplih napitaka. Pored toga sadrže mermerno kupatilo sa flat-screen TV-ima i besplatnim bežičnim internetom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel