Grosvenor House Apartments by Jumeirah Living 5*/ London

link hotela Grosvenor House Apartments by Jumeirah Living

Lokacija: Grosvenor House Apartments by Jumeirah Living nudi smeštajne jedinice sa 5 zvezdica u centru četvrti Mejfer. Objekat se nalazi na izvanrednoj lokaciji u Ulici Park Lejn i odlikuje se izuzetno modernim i elegantnim enterijerom čistih linija i sivim detaljima. Iz apartmana Jumeirah Grosvenor House se pruža pogled na Hajd park. Objekat je udaljen par minuta hoda od butika i ekskluzivnih galerija. Robna kuća Selfridges u Oksford Stritu je udaljena manje od 10 minuta hoda, a na istoj udaljenosti se nalaze stanice metroa Hajd Park Korner, Marbl Arč i Bond Strit. U čuvenom Hajd parku gosti se mogu odmoriti od vreve i užurbanosti gradskih ulica. Do ekskluzivnih butika u Maunt Stritu stiže se pešice za manje od 5 minuta. Aerodrom Hitrou je udaljen 25 km, a do centra grada se stiže metroom.

Sadržaj hotela: Ponuda apartmana uključuje uslugu konsijerža dostupnu 24 sata dnevno, salu za fitnes koja radi non-stop i svakodnevnu uslugu pospremanja. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. U impresivnom atrijumu apartmana Jumeirah Grosvenor House se nalazi trpezarija namenjena isključivo gostima. Ponuda objekta uključuje i poslugu u sobi 24 sata dnevno, spa i kozmetičke tretmane u sobama. Restoran Atrium nudi jelovnik prilagođen deci, a jela je moguće naručiti i u sobu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel