Hampton by Hilton Waterloo 3*/ London

link hotela Hampton by Hilton Waterloo

Lokacija: Hampton by Hilton Waterloo hotel smešten je na samo 5 minuta hoda od Železničke stanice Vaterlo. Londonsko oko, londonska tamnica i londonski akvarijum SEA LIFE udaljeni su samo 15 minuta od hotela. Trg Lester nalazi se na svega 4 minuta vožnje metroom sa Železničke stanice Vaterlo, a smešten je u londonskom području Vest End, poznatom po bioskopima i pozorištima.

Sadržaj hotela: hotel Hampton by Hilton Waterloo nudi besplatan bežični internet i fitnes centar opremljen najsavremenijim spravama za kardio-vežbe i vežbe sa tegovima. Za doručak se služe topla i hladna jela, takođe se služi i čaj i kafa. U foajeu hotela dostupan je snek bar 24 sata dnevno gde gosti bilo kada mogu kupiti tople ili hladne napitke i poslastice.

Sobe: sve klimatizovane sobe u hotelu Hampton by Hilton Waterloo imaju sopstveno kupatilo sa tušem bez kabine i sa jačim mlazom. Gostima su na raspolaganju LCD TV i pribor za pripremu čaja/kafe.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel