Hemingway's Hotel 3*/ Phuket / Patong Beach

link hotela: Hemingway's Hotel

Zima je pravo vreme za letovanje na Tajlandu! Provedite nezaboravan odmor iz snova na Puketu u Hemingway's hotelu smeštenom u srcu Patong Beach-a.

Tajland, putovanje zima 2020.!

Cene od 16eur dnevno po osobi na bazi noćenja!

Lokacija: Hemingway's Hotel je smešten u srcu Patonga, na nekoliko minuta hoda od čuvenog Bangla Boxing Stadium i Bazaan Fresh Market-a. U neposrednoj blizini hotela se nalazi i šoping centar Jungceylon. Od aerodrome je udaljen oko 25km

Sadržaj hotela: U sklopu Hemingway's Hotela se nalazi recepcija, restoran, vešeraj.

Ishrana: Doručak.

Sobe: hotel raspolaže sa 32 sobe. Sve sobe su opremljene kupatilom i balkonom, u svakoj sobi se nalazi telefon, minibar, sef.

Napomena: hotel je namenjen starijima od 18 godina.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte u čarima Puketa!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel