Holiday Inn Resort Phuket 4*/Patong Beach, Phuket

link hotela: Holiday Inn Resort Phuket

Holiday Inn Resort, Patong Beach, Phuket, Tajland je odličan izbor za Vaš odmor na Puketu!

Putovanje Tajland zima 2020.!

Lokacija: Holiday Inn Resort Phuketje smešten u dinamičnom i živopisnom mestu Patong, od plaže ga odvaja put. Na nekoliko minuta hoda se nalazi centar Patonga sa mnogobrojnim restoranima i kafićima. Aerodrom Puket je udaljen oko 45km.

Hotelski sadržaj: komforan kompleks leži u jednoj tropskoj bašti, a čine ga glavno krilo i ekskluzivno Busakorn krilo. U glavnom krilu se nalazi veliki lobi, bazen sa ležaljkama i suncobranima u blizini plaže i 4 restorana. U Busakorn krilu hotela nalaze se 3 bazena, od koji je jedan glavni bazen sa swim-up barom u bazenu, đakuzi bazen i bazen za goste vila. Gostima su na raspolaganju i “Busakorn Restoran”, kao i mini market. WLAN u celom kompleksu, frizerski salon i usluge vešeraja takođe stoje na raspolaganju gostima. Sport: fitness centar, uz doplatu: brojni sportovi na vodi. Deca: u glavnom krilu deci na raspolaganju stoje Kids Club i Teen Club 9-21h, dečiji bazen i igralište. Wellness “The Tea Tree Spa” nudi masaže, saunu i parno kupatilo - uz doplatu.

Ishrana: doručak - švedski sto.

Sobe: hotel raspolaže sa 400 soba.

Superior sobe: površine oko 33m², uključujući spoljašnji deo, smeštene su u glavnom krilu. Komforne sobe, kupatilo/wc, fen, TV, telefon, WLAN; pegla, klima, frižider, aparat za kafu/čaj, sef i balkon.

Busakorn Studio: površine oko 42m², uključujući spoljašnji deo, u Busakorn krilu. Opremljene su kao Superior, ali modernije, dodatno sa bade mantilom, odvojenim tušem, TV-om i DVD playerom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na u čarima Puketa!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel