Hotel Bagues 5*/ Barselona 

link hotela Bagues

Lokacija: Hotel Bagues je smešten u ulici Rambla. Hotel Bagues smešten je u renoviranoj palati El Regulador, nekadašnjoj radionici za izradu nakita. U zgradi hotela još uvek se nalazi muzej nakita Masrijera. Hotel Bagues nalazi se u Gotskoj četvrti, na 5 minuta hoda od katedrale u Barseloni. Trg Katalonija, sa odličnim autobuskim i metro linijama, udaljen je samo 300 metara.

Sadržaj hotela: Hotel Bagues butik hotel sa 5 zvezdica nudi bazen i bar na krovu, sa fantastičnim pogledom na grad. U bistrou El Regulador služi se moderna fjužn kuhinja, koja uključuje kreativne varijante tipičnih katalonskih jela. Rum servis dostupan je 24 sata dnevno.

Sobe: u svakoj elegantnoj sobi izložen je jedinstven komad nakita iz muzeja Masrijera. Uređene u tamnim bojama, sobe imaju nameštaj od ebanovine i detalje od zlatnih listića. Opremljene su priključkom za iPod i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Mnoge sobe gledaju na Ramblu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel