Hotel Gold Beach 3*/ Flic en Flac

link hotela: Gold Beach

Zima je pravo vreme za letovanje na Mauricijusu! Provedite nezaboravan odmor iz snova na belim peščanim plažama Flic en Flac-a u hotelu Gold Beach.

Mauricijus putovanje zima 2020.!

Cene od 42eur dnevno po osobi na bazi polupansiona!

Lokacija: Hotel Gold Beach se nalazi direktno na pešanoj plaži Flic en Flac-a. Centar mesta sa prodavnicama, barovima i restoranima je udaljen oko 2km, Port Louis je udaljen oko 25km. Od aerodroma je udaljen oko 60minuta vožnje.

Hotelski sadržaj: Hotel Gold Beach se sastoji od 6 zgrada i odiše porodičnom atmosferom. U sklopu hotela se nalazi recepcija, TV ugao, restoran sa pogledom na more. U vrtu se nalazi bazen sa morskom vodom sa ležaljkama i suncobranima, gostima su na raspolaganju i peškiri za bazen/plažu. Od sportskih aktivnosti gostima su na raspolaganju fitnes centar i stoni tenis.

Ishrana: polupansion. Doručak – švedski sto, večera a la carte ili švedski sto. Mogućnost rezervacije punog pansiona plus koji dodatno uključuje ručak i čašu vina, piva ili bezalkoholnog pića tokom obroka.

Sobe: 31

Standardne sobe su smeštene u bungalovima sa po četiri smeštajne jedinice, opremljene su kupatilom, fenom, telefonom, sefom, sat TV, frižiderom, aparatom za kafu/čaj i klimom. Iste opremljenosti su i low cost sobe. Takođe, moguće je rezervisti i sobe sa pogledom na more.

Porodične sobe: iste opremljenosti kao standarne sobe, sa odvojenom spavaćom sobom i balkonom ili terasom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Mauricijus! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte u čarima Indijskog okeana!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel