Hotel Hassler 5+*/ Rim

link hotela Hassler

Lokacija: Hotel Hassler jedan je od najpoznatijih hotela u Rimu i smešten je na vrhu Španskih stepenica. Hassler je udaljen 5 minuta hoda od stanice metroa Spanja (Spagna), gde su gostima na raspolaganju linije za Glavnu železničku stanicu Termini i za Vatikan. Via dei Kondoti, jedna od najekskluzivnijih ulica za kupovinu na svetu, udaljena je tek nekoliko koraka. Destinacija Spanja je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, hrana i kultura. Ova obalst je odlična za šoping, sa popularnim brendovima u blizini: Rolex, H&M, Zara, Nike, Cartier

Hotelski sadržaj: Hotel Hassler nudi elegantne sobe i apartmane tipa "suite", besplatan luksuzni spa centar i restoran sa panoramskim pogledom. Hotel Hassler raspolaže restoranom Imàgo, koji ima Mišelinovu zvezdicu i smešten je na 6. spratu. U okviru objekta nalaze se i elegantan restoran Salone Eva i restoran Palm Court sa starim kamenim zidovima. Kuhinja je klasična italijanska, a služe se i internacionalni specijaliteti.

Sobe: Klimatizovane sobe hotela Hassler nude TV sa satelitskim kanalima i DVD plejer. Sobe su uređene u klasičnom stilu i neke imaju veliki prostor za sedenje sa sofom.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel