Hotel The St. Regis 5*+/ Rim

link hotela The St. Regis

Lokacija: Hotel The St. Regis je smešten u srcu Rima, blizu Trga Republike. Nakon opsežnog renoviranja, prvi deluks hotel u Rimu ponovo je otvorio svoja vrata 1999. godine i nastavlja tradiciju pružanja luksuznog smeštaja u starom gradskog jezgru. Hotel The St. Regis je u neposrednoj blizini Španskih stepenica, fontane Trevi i ulice Via Veneto. Koloseum, Rimski forum, trg Pjaca Navona i ulica Via Kondoti takođe se nalaze u blizini. Destinacija Stanica Termini je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, arhitektura i antički spomenici.

Hotelski sadržaj: Možete uživati u nagrađivanom restoranu Vivendo i njegovoj tradicionalnoj kuhinji i opustiti se u hotelskom fitnes i spa centru. Hotel poseduje raznovrsne poslovne sadržaje, uključujući reprezentativne sale pogodne za sastanke ili skupove sa najsavremenijom opremom i elegantnim nameštajem, kao što su lusteri od Murano stakla. Magazin Konde Nast Travelers uvrstio ga je na "zlatnu listu", a dobitnik je i nagrade čitalaca. Sa raskošnim eneterijerom u različitim stilovima, hotel je idealno mesto za vrhunski boravak u Rimu.

Sobe: Sve sobe sadrže: sef, klima-uređaj, radni sto, grejanje, tuš, kada, fen za kosu, bade-mantil, toaletni pribor, papuče, pay-per-view kanali, satelitski kanali, sef za laptop, flat-screen TV, bazna stanica za iPod, mini-bar, služba buđenja / budilnik.

Superior sobe su elegantno uređene. Veličina sobe: 35 m². Vrsta kreveta: 1 veliki bračni krevet ili 2 kreveta za 1 osobu.

Delux sobe su luksuzno opremljene. Veličina sobe: 40 m². Vrsta kreveta: 1 veliki bračni krevet ili 2 kreveta za 1 osobu

Imperial Double Room su veoma komotne i luksuzno opremljene. Veličina sobe: 45 m². Vrsta kreveta: 1 veliki bračni krevet

Junior Apartman je luksuzni apartman sa posebnim dnevnim boravkom sa elegantnom sofom i stolicama i sa velikim kupatilom. Veličina sobe: 55 m². Vrsta kreveta: 1 veliki bračni krevet.

 

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel