HSM Don Juan Hotel – Magaluf 3*/ Majorka

Leto 2020.

link hotela Don Juan

Lokacija: HSM Don Juan Hotel se nalazi u tihom delu Magalufa u neposrednoj blizini plaže, 15km od grada Palma i 22km od aerodroma. U blizini hotela su restorani, barovi, prodavnice. Gosti mogu uživati i sunčati se pored bazena, a sve zabavne atrakcije su lako dostupne. HSM Don Juan hotel pripada lancu hotela Saint Michel. HSM Don Juan Hotel je udaljen 400 metara od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Sadržaj hotela: HSM Don Juan Hotel ima recepciju, restoran, bar, snek bar, bar pored bazena, terasa za sunčanje sa ležaljkama, lift, ostava za prtljag, sef, spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, dečije igralište, klima, internet pristup, bilijar, igraonica, mini klub za decu, stoni tenis, menjačnica, animacioni program, rent a car.

Sobe: Sobe su uredne i opremljene po savremenim hotelskim standardima. Svaka soba ima: kupatilo, klima uređaj, telefonska linija, internet pristup, TV, sef, balkon ili terasa.

Usluga: Polupansion po principu švedskog stola.

Napomena: Hotel se nalazi u neposrednoj blizini gradskih dešavanja. Hotel je atraktivan za sve goste koji žele relaksaciju i zabavu. Preporučuje se kako mladim parovima, tako i porodicama sa decom.

Usluge uz doplatu: bilijar, stoni tenis

Besplatne usluge: bazen za decu

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel