HSM Reina del Mar – El Arenal 3*/ Majorka

Provedite leto 2020. na Majorci!

link hotela HSM Reina del Mar

Lokacija: HSM Reina Del Mar hotel se nalazi u centru Arenala. U blizini hotela su brojne prodavnice, barovi, restorani i diskoteke. Hotel je od centra Palme udaljen 11 km, a autobusi na redovnim linijama staju u blizini hotela. Hotel Reina del Mar je udaljen 300 metara od velike peščane plaže El Arenal, u letovalištu Plaja de Palma na Majorci. Takođe se nalazi na svega 6 km od Aqualenda, najvećeg akvaparka u Evropi.

Sadržaj hotela: HSM Reina del Mar hotel sadrži restoran, recepciju, spoljašni bazen sa delom za decu, bežični internet u lobiju, sef (na recepciji uz doplatu), ostava za prljag, rent-a-car, iznajmljivanje bicikala, doktor, bilijar, masaže (uz doplatu), lift, TV sala, ležaljke i sucobrani, internet kutak, dečiji bazen, igraonica. Na velikoj terasi se nalaze ležaljke za sunčanje i suncobrani, a tu je i bar pored bazena.

Sobe: HSM Reina del Mar hotel ima ukupno 180 soba. Svaka soba ima: kupatilo, SAT-TV, bežični internet (uz doplatu), telefon, dečiji krevetac (besplatno), balkon.

Usluga: Polupanison po principu švedskog stola.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel