Ibis London Blackfriars 3*/ London

link hotela Ibis London Blackfriars

Lokacija: Ibis London Balckfriars hotel nalazi se u središtu Londona. Udaljen je samo 5 minuta hoda od stanice Waterloo i 10 minuta hoda od umetničke galerije Tate Modern. Znamenitosti Londonsko oko (London Eye) i sat Big Ben nalaze se na 20 minuta hoda od hotela, a prodavnice u ulici Oxford Street dostupne su na 10 minuta vožnje metroom. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju kultura, spomenici i hrana.

Sadržaj hotela: hotel Ibis London Blackfriars nudi besplatni bežični pristup internetu u svim prostorijama, recepciju otvorenu 24 sata dnevno, obroke i pića dostupne 24 sata dnevno i moderne sobe. Restoran Fogg's hotela Ibis London Blackfriars tokom celog dana poslužje jela moderne i kreativne kuhinje, a svakog jutra kontinentalni doručak. Okolina hotela je prepuna gastronomskih pivnica i otmenih restorana, a duž obale Temze nalaze se brojni barovi te zalogajnice.

Sobe: sve sobe imaju sopstveno kupatilo, TV sa ravnim ekranom i priključnu stanicu za iPod. Sve sobe nude pogled na grad, a opremljene su peglom, daskom za peglanje i besplatnim toaletnim potrepštinama.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel