Ioni Hotel 3*, Paralija

Leto 2020. provedite u Paraliji u hotelu Ioni

link hotela Ioni

Lokacija: Ioni hotel je modrean hotel koji je lociran na samo 20 m od plaže. Udaljen je 62 km od Soluna, 73 km od međunarodnog aerodroma i 6 km od Katerinija.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju: recepcija, restoran, bar, room service, internet, sef.

Sobe: Hotel raspolaže sa 24 komforne sobe koje imaju pogled na more ili prelepu baštu hotela. Sve sobe sadrže: kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, mini bar, klimu, telefon, peglu i dasku za peglanje veša.

Ishrana: Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Napomena: Moderan, mali hotel, renoviran 2007. godine, smešten je na dvadesetak metara od mora, u centru letovališta, preko puta crkve.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!

Ioni Hotel


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel