Kempinski Hotel Corvinus 5*/ Budimpesta

link hotela Kempinski Corvinus

Lokacija: Kempinski Hotel Corvinus smešten je na 700 metara od Lančanog mosta i Bazilike Svetog Ištvana. U blizini hotela nalaze se stanice autobusa i metroa, sa kojih ćete lako stići do svih atrakcija. Sajam Hungexpo je udaljen 20 minuta vožnje. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, istorijski lokaliteti i hrana.

Sadržaj hotela: Hotel u ponudi ima nekoliko restorana, luksuzne klimatizovane sobe i zatvoreni bazen. Arhitektura hotela predstavlja simbol moderne Budimpešte. U restoranu Nobu služe se ukusan suši i inovativna japanska jela. Mađarski i bečki specijaliteti pripremaju se u bistrou ÉS Bisztró, koji ima letnju terasu. Living Room je klasičan kafe sa moderno uređenim enterijerom. U pićima možete uživati i u baru Blue Fox. Spa centar Kempinski nalazi se na 2. spratu i nudi jedinstvene masaže i tretmane za negu tela, za koje se koriste prirodni proizvodi. Saunu i fitnes centar možete besplatno koristiti.

Sobe: Sve elegantne nepušačke sobe u hotelu Kempinski Corvinus nude TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet. Iz soba se pruža pogled na park, na grad ili na tržni centar Fashion Street.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel