Kleopatra Life 4*/ Alanja

link hotela Kleopatra Life

Lokacija: Kleopatra Life Hotel udaljen je 115 km od aerodroma u Antalijij, nalazi se na 1,5 km od centra Alanje. Izgrađen je 1989. godine, a renoviran 2015. godine. Hotel ima petospratnu glavnu zgradu i četvorospratni anex deo. Hotel izlazi na Kleopatrinu plažu do koje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju.

Sadržaj hotela: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija 24 h, glavni restoran, 3 bara, 1 otvoreni bazen, ostava za prtljag, doktor na poziv, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, ležaljke i suncobrani kraj bazena, konferenkcijska sala (do 100 osoba), sef na recepciji, dečiji bazen, pikado, sportovi na vodi (uz doplatu), stoni tenis, odbojka na plaži.

Sobe: Kleopatra Life Hotel ima ukupno 105 soba od kojih je 81 standardna soba (sa pogledom na more ili grad, za max 3 osobe, površine 22 m²), 5 porodičnih soba (sa delimičnim pogledom na more ili grad, za max 4 osobe, površine 44 m²), 19 Economy soba (sa pogledom na grad, za max 3 osobe).
Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, klima uređaj, mini bar, sef, televizor, telefon, ketler, Wi-Fi internet (besplatno), balkon.

Usluga: All inclusive na bazi švedskog stola

Napomena: Kleopatra Life je gradski hotel na mirnoj lokaciji, sa izlaskom na najlepšu plažu u Alanji, preporuka je za sve tipove gostiju.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel