Le Meridien Budapest Hotel 5*/ Budimpesta

link hotela Le Meridien

Lokacija: Le Meridien Hotel smešten je u samom srcu Budimpešte, u nekadašnjoj palati Adria, zaštićenom spomeniku sagrađenom 1918. godine. Hotel je udaljen samo nekoliko minuta hoda od izuzetne gradske trgovačke četvrti i dinamične poslovne četvrti, Dunava, Dvorske četvrti i najveće evropske sinagoge. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, istorijski lokaliteti i hrana.

Sadržaj hotela: U novom baru Longitude možete se upoznati sa kulturom francuskih bistroa. Ovde se služe tipičan pariski doručak, ekleri i birana tradicionalna jela, vina i šampanjac. U restoranu Le Bourbon služe se à-la-carte sezonska jela francuske kuhinje obogaćena mađarskim začinima. U ponudi su doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Nedeljni kasni doručak služi se na bazi obilnog švedskog stola sa domaćim i internacionalnim specijalitetima, izvanrednim poslasticama, dečijim kutkom i muzikom uživo. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu.

Sobe: Hotel Le Meridien ima prostrane, elegantne i udobne sobe i apartmane tipa "suite" sa sadržajima kao što su bežični internet i LCD TV sa satelitskim kanalima. Kablovski internet se može besplatno koristiti u svim sobama.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel