Liabeny 4*/ Madrid

link hotela Liabeny

Lokacija: Liabeny hotel smešten je na samo 200 metara od Puerta del Sola, u srcu Madrida. Mnoge madridske atrakcije se nalaze na maloj pešačkoj udaljenosti od hotela Liabeny. Muzeji Prado i Tisen-Bornemica se nalaze na manje od 10 minuta od hotela. Liabeny hotel je takođe dobro povezan sa mrežom gradskog saobraćaja. Stanice metroa Gran Via i Kalao se nalaze na samo 200 metara od hotela.

Sadržaj hotela: Liabeny hotel poseduje teretanu sa saunom. Restoran hotela Liabeny nudi doručak na bazi švedskog stola i tradicionalna španska jela. Gosti se mogu odlučiti za à la carte meni ili za fiksni meni. Tu su i bar i salon.

Sobe: Liabeny hotel poseduje 220 modernih i funkcionalnih soba koje imaju klimu i centralno grejanje. U modernim sobama se nalaze flat-screen TV i besplatan bežični internet.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel