Medosz Hotel 3*/ Budimpesta

link hotela Medosz

Lokacija: Medosz hotel smešten je nadomak Bulevara Andraši, na samo 100 metara od Trga Franca Lista i stanice metroa Oktogon. Hotel Medosz se nalazi na 5 do 10 minuta hoda od većine glavnih znamenitosti Budimpešte, kao što su Zgrada Opere, reka Dunav i Bazilika Svetog Ištvana. U blizini hotela obezbeđen je privatni parking, koji se dodatno naplaćuje. Destinacija Terezvaroš je odličan izbor za putnike koje zanimaju noćni život, termalni izvori i banje. 

Sadržaj hotela: Gosti mogu besplatno koristiti bežični ili kablovski internet. Medosz hotel je potpuno renoviran 2013. godine.

Sobe: Sve sobe sadrže flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Većina soba je klimatizovana, a pojedine imaju balkon sa pogledom na grad.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel