Mercure Budapest City Center 4*/ Budimpesta

link hotela Mercure City Center

Lokacija: Mercure Budapest City Center Hotel nalazi se u čuvenoj Ulici Vaci u srcu Budimpešte, na 2 minuta hoda od Dunava. Ulica Vaci je najpoznatija pešačka zona u centru grada, prepuna prodavnica, restorana i barova. Velika sinagoga i Trg Deaka Ferenca, gde se ukrštaju 3 linije metroa, udaljeni su 5 minuta hoda. Lokacija ovog hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, istorijski lokaliteti i hrana.

Hotelski sadržaj: U ponudi ima klimatizovane sobe i garažu. Besplatan bežični internet dostupan je u čitavom hotelu. Gostima je na raspolaganju i računarski kutak u baru. Kafe bar Vu nalazi se u foajeu hotela i nudi lep pogled na Ulicu Vaci. Salon Mercure Privilege koristi se kao elegantna sala za doručak, a tokom dana kao mesto gde se služe lagani obroci i pića. Do raznovrsnih restorana možete stići pešice za nekoliko minuta.

Sobe: sve sobe sadrže sef, klima-uređaj, radni sto, grejanje, tepih, zvučna izolacija, vešalica za odeću, tuš, fen za kosu, toaletni pribor, toalet, kupatilo, TV, telefon, radio, satelitski kanali, flat-screen TV, mini-bar, električni čajnik, usluga buđenja, Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel