Minos Village Karteros Hotel 3*/ Karteros - Krit

link hotela Minos Village Karteros

Oblast Krit-Heraklion

Leto 2020.!

Lokacija: Minos Village Karteros Hotel nalazi se 6 km od centra Herakliona, 4 km od luke Heraklion, 6 km od međunarodnog aerodroma u Heraklionu. Redovna autobuska linija do grada Heraklion. Mali hotel okružen zelenilom. Minos Village Karteros Hotel nalazi se oko 250m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani uz doplatu na licu mesta.

Sadržaj hotela: Minos Village Karteros Hotel sastoji se od više malih objekata. Uređena oblast, prostrane sobe i apartmani. Pored aktivnog odmora možete uživati u tradicionalnim grčkim tavernama kao i kafićima na obali mora.

Sobe: Minos Village Karteros Hotel ima uukupno 60 soba: 20 Standard Rooms (oko 25 m2), 40 Apartments (oko 48-50 m2).

U sobama: klima uređaj, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, sef (samo u apartmanima - uz doplatu na licu mesta), tuš (standardne sobe), kada / tuš (u apartmanima), frižider, fen, balkon. Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja.

Apartment 2-Brooms: dve sobe sa kuhinjom (električni šporet sa 2 ringle, kuvalo za vodu, posuđe). Prva soba sa kuhinjom i 2 sofe, odvojena spavaća soba sa dva odvojena ležaja. Maksimalna popunjenost 4 odrasle osobe. Tip pomoćnog ležaja - kauč.

Usluga: ALL INCLUSIVE - Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

Dodatne informacija: 1 spavaća soba, dozvoljen boravak za kućne ljubimce do 5 kg - na upit, nema uslova za osobe sa posebnim potrebama.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel