Nika Island Resort 4+*/  Maldivi

link hotela: Nika Island Resort

Zima /Leto 2020 na Maldivima!

Zaboravite na sve brige, opustite se i uživajte na Madivima! Provedite nezaboravan odmor iz snova na Maldivima u hotelu Nika Island Resort!

Lokacija: Nika Island Resort je smešten na ostrvu Kudafolhudoo, površine 300m x 170m, u Severnom Ari Atolu. Od aerodroma Male je udaljeno oko 74km, odnosno oko 25 minuta leta hidroavionom.

Hotelski sadržaj: elegantan resort koji svojom bujnom vegetacijom obezbeđuje maksimum privatnosti. Hotelskim gostima na raspolaganju stoji restoran, bar i bar na plaži, bazen, juvelirnica, Coffee-Shop, prodavnica suvenira, WLAN, lekar po pozivu. Sport: fitness-centar, stoni tenis, badminton, teren za odbojku. Uz doplatu: windsurfing, wasserski, katamaran i deep sea fishing. Ronjenje: unutrašnji koralni greben je udaljen na 20-50m od ostrva. Wellness: „Lotus Spa“, različiti kozmetički tretmani i masaže uz doplatu.

Ishrana: doručak i večera– švedski sto. Mogućnost rezervacije all inclusive usluge.

Sobe: 44
Garden Room: površine oko 30m² uključujući spoljašnji deo, dekorisane svetlim bojama i drvetom, opremljene kupatilom sa WC-om i tušem, bademantilom, fen, telefon, TV, DVD-Player, minibar, sef, klima, WLAN, ventilator, aparat za čaj/kafu, pogled na vrt.
Beach Villa: površine oko 75m² uključujući spoljašnji deo, opremljene kao Garden Room, sa spoljašnjim tušem, pogled na more i jacuzzi.
Water Villa: površine oko 110m² uključujući spoljašnji deo, opremljene kao Garden Room, smeštene na stubovima iznad lagune, na strani izlaska Sunca, imaju dodatno spoljašnji tuš.
Deluxe Beach Villa: površine oko 75m² uključujući spoljašnji deo, opremljene kao Beach Villa, okrenute ka zalasku Sunca.

Napomena: Honeymoon Special: gosti na medenom mesecu dobijaju po dolasku u hotel flašu penušavog vina i kolač. Popusti za rane rezervacije.

Transfer: od aerodroma Male traje oko 25 minuta leta hidroavionom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Maldive! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na belim peščanim plažama i tirkiznoj boji Indijskog okeana!

U ponudi imamo preko 200 inoturoperatora, više informacija na 021 300 22 01 ili info@absolutetravel.rs


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel