Palladion Hotel 3*/ Adele – Krit

link hotela Palladion

Oblast - Krit-Retimno

Leto 2020.!

Lokacija: Palladion Hotel nalazi se u Adele, 5 km od centra grada Retimna, 80 km od međunarodnog aerodroma Heraklion. Lako dostupan centar Retimna, sa širokim izborom zabave. Palladion Hotel je mali udoban hotel blizu popularne peščane plaže Adele, koja je udaljena oko 150 metara. Ležaljke i suncobrani uz doplatu na licu mesta.

Sadržaj hotela: Palladion Hotelima zelenu površinu. Hotel u svojoj ponudi ima bazen sa slatkom vodom, internet kutak (besplatno) besplatan Wi-Fi internet u sobama i na javnim mestima, jednostavan stil, restoran, taverna.

Sobe: Palladion Hotel ima ukupno 80 soba: Doubles GV (15-18 m2), Singles GV (10-13 m2).

U sobama: klima, telefon, Wi-Fi internet , SAT TV, muzički kanali, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini frižider, tuš, fen, balkon/terasa, 2 odvojena kreveta.

Usluga: Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD)

Dodatne informacije: Kreditne kartice (Visa, MasterCard), nema uslova za osobe sa posebnim potrebama, nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel