Park Hyatt Maldives Hadahaa 5* / Maldivi

link hotela: Park Hyatt Maldives Hadahaa

Zima / Leto 2020 na Maldivima!

Zaboravite na sve brige, opustite se i uživajte na Madivima! Provedite nezaboravan odmor iz snova na Maldivima u hotelu Park Hyatt Maldives Hadahaa.

Lokacija: Park Hyatt Maldives Hadahaa je smešten na Hadahaa ostrvu u Gaafu-Alifu atolu- koji je jedan od najvećih i najdubljih prirodnih atola, površine 420m x 300m. Od aerodroma Male je udaljen oko 400km, odnosno oko 60min leta avionom do Kooddoo, a zatim još oko 20min vožnje brzim brodom.

Hotelski sadržaj: resort je uklopljen u bujnu tropsku vegetaciju na ostrvu, predstavlja kombinaciju modernog dizajna i prirodnih lepota ostrva. Pri izgradnji se izuzetno vodilo računa o očuvanju prirode, tako da pri presađivanju palmi, nijedna od njih nije posečena. Izdvojen položaj ostrva predstavlja pravu oazu za goste koji traže mir, a blizina ekvatora pruža mogućnost da uživate u jedinstvenom pogledu na zvezdano nebo. U sklopu resorta se nalaze dva restorana, bar dva bazena, butik, biblioteka, CD/DVD klub, besplatan WLAN internet i lekarska ordinacija. Sport: fitnes centar, fitnes časovi, joga, kajak. Ronjenje – zahvaljujući položaju u jednom od najvećih i najdubljih atola na svetu ostrvo pruža izuzetne mogućenosti za ronjenje, unutrašnji greben delimično graniči sa ostrvom. Wellness „The Vidhun Spa“ uz doplatu: masaže, wellness tretmani.

Ishrana: doručak a-la-carte. Mogućnost rezervacije polupanisona, punog pansiona i all inclusive usluge.

Sobe: 50

Park Villa: oko 110m² (uključujući spojašnji deo), zasebnevile, lepo uređene, sa poluotvorenim kupatilom sa tušem/wc-om, odvojen spoljni tuš, spoljna kada, fen, bade mantil, TV, CD/DVD uređaj, iPad®, iPod®, telefon, besplatan WLAN internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, privatnu baštu sa drvenom terasom sa ležaljkama, okrenute ka morskoj strani, delom sa pogledom na more.

Park Pool Villa: oko 120m² (uključujući spojašnji deo), kao Park Villa, dodatno imaju mali bazen i dnevni ležaj.

Park Water Villa: oko 110m² (uključujući spojašnji deo), kao Park Villa, smeštene na stubovima iznad mora, sa zatvorenim kupatilom i bez bašte, velika drvena platforma sa ležaljkama i direktnim pristupom vodi.

Park Sunset Water Villa: oko 110m² (uključujući spojašnji deo), kao Park Water Villa, na strani zalaska sunca.

Napomena: Honeymoon special - putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina, kao i 30-minutnu masažu u paru.

Transfer: od aerodroma Male traje oko 60 minuta unutrašnjeg leta do aerodroma Kooddoo, zatim oko 20 minuta brzim brodom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Maldive! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na belim peščanim plažama i tirkiznoj boji Indijskog okeana!

U ponudi imamo preko 200 inoturoperatora, više informacija na 021 300 22 01 ili info@absolutetravel.rs


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel