Puerta de Toledo 3*/ Madrid 

link hotela Puerta de Toledo

Lokacija: Puerta de Toledo hotel smešten je pored istorijskog centra na Puerti de Toledo.

Sadržaj hotela: Puerta de Toledo je elegantan hotel koji nudi veliki švedski sto za doručak i salonski bar savršen za opuštanje nakon razgledavanja znamenitosti. Pripremite se za dan uz izdašan švedski sto za doručak u hotelu Puerta de Toledo. Na raspolaganju vam je širok izbor toplih i hladnih jela u ugodnoj sali za doručak. Doručak se poslužuje od 7 do 11 sati. Saznajte najnovije informacije i pošaljite prijateljima e-poštu putem besplatnog bežičnog pristupa internetu u hotelu Puerta de Toledo. Od 18:00 do 00:00 h možete posetiti opušteni salonski bar u hotelu i uživati u osvežavajućem piću ili laganim obrocima.

Sobe: Očekuje vas miran san u elegantnim spavaćim sobama sa tepisima i atraktivnom kombinacijom boja sa mediteranskim tonovima.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel