Radisson Blu Hotel 4*/ Amsterdam

link hotela Radisson Blu

Lokacija: Radisson Blu Hotel smešten je na mirnoj lokaciji u centru Amsterdama, na samo 7 minuta hoda od živahnog Trga Dam. Trg Vaterlo i trgovačka ulica Kalverstrat nalaze se na 10 minuta hoda od hotela Radisson Blu. Od tramvajske stanice Spoj (Spui) saobraća 6 linija do različitih delova Amsterdama, uključujući važne poslovne komplekse kao što su Amasterdam RAI i Svetski trgovinski centar. Lokacija hotela Radisson Blu je odličan izbor za putnike koje zanimaju razgledanje, noćni život i šetanje. Gosti iz iz Holandije su takođe dali visoku ocenu ovoj destinaciji. Ova obalst je odlična za šoping, sa popularnim brendovima u blizini: H&M, Nike, Gucci, Tiffany & Co, Ralph Lauren

Sadržaj hotela: Nudi moderne sobe i fitnes centar sa saunom i solarijumom. U restoranu se služe internacionalna jela i obilan doručak na bazi švedskog stola. Hotel poseduje i bar, a do raznovrsnih restorana može se stići pešice za 5 minuta. 

Sobe: Prostrane sobe su tematski uređene u različitim živopisnim stilovima, kao što su morski i skandinavski. Pogodnosti u svakoj sobi uključuju besplatan bežični internet i prostor za sedenje sa LCD TV-om. U pojedinim sobama obezbeđeni su bade-mantili i papuče.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel