Room Mate Pau 3*/ Barselona 

link hotela Room Mate Pau

Lokacija: Room Mate Pau je moderan dizajnerski hotel koji se nalazi na 50 metara od čuvenog Trga Katalonija. Razni barovi, restorani i prodavnice nalaze se na 2 minuta hoda od hotela. Od hotela Room Mate Pau stiže se pešice za 2 minuta do Šetališta Las Ramblas i Avenije Paseo de Grasija sa Gaudijevim zgradama i ekskluzivnim prodavnicama. Stanica metroa Urkinaona (Urquinaona) se nalazi na 150 metara od hotela i dve stanice od plaže u četvrti Barseloneta. Hotel je udaljen 250 metara od stanice metroa i železničke stanice FGC-a Katalonija (Catalunya). Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju arhitektura, hrana i šoping.

Sadržaj hotela: u ponudi Room Mate Pau hotela su terasa i svetle, savremene sobe sa besplatnim bežičnim internetom i baznom stanicom za iPod. Svakog dana se služi doručak na bazi švedskog stola u kojem gosti mogu uživati na zajedničkoj terasi objekta. Ako gosti organizuju neki događaj, hotel im može pružiti uslugu pripreme hrane.

Sobe: sobe u hotelu Room Mate Pau su klimatizovane i imaju elegantno uređen enterijer. Sve sobe sadrže plazma TV sa USB priključkom za laptop računar, mini-bar, sef i sopstveno moderno kupatilo.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel