Rosewood London 6*/ London

link hotela Rosewood London

Lokacija: Rosewood London hotel uključuje elegantan smještaj, a nalazi se u ulici High Holborn. Objekt je udaljen samo 5 minuta hoda od četvrti Covent Garden i ulice Oxford. Hotel Rosewood London udaljen je samo 3 minuta hoda od metro stanice Holborn, koja nudi jednostavan pristup ostalim delovima grada. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju pozorišta, zabava i šoping.

Sadržaj hotela: hotel Rosewood London ima prostrane dizajnerske sobe s posebnim nameštajem i kupatilom obloženom italijanskim mermerom. U okviru objekta dostupni su spa centar, sauna i glamurozan restoran. U prelepom restoranu Mirror Room i udobnom baru poslužuju se brojna jela i pića. Restoran je otvoren u vreme ručka i večere, i poslužuje popodnevni čaj, a u baru su dostupni razni kokteli i opsežna vinska karta. Gosti takođe mogu ručati u sobi.

Sobe: sve klimatizovane sobe uređene su u klasičnom stilu i imaju luksuzna kupatila obložena mermerom. Takođe, sve sobe uključuju priključnu stanicu za iPod/iPhone, TV sa ravni, ekranom veličine 116 cm, bežični telefon, aparat za pripremu kafe marke Nespresso, mini bar...

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel