Royal Ramblas 4*/ Barselona 

link hotela Royal Ramblas

Lokacija: Royal Ramblas hotel se nalazi u poznatoj zoni ulica Las Ramblas u Barseloni, na samo 100 metara od trga Katalonija. Hotel Royal Ramblas se nalazi na idealnoj lokaciji samo 5 minuta hoda od elegantne avenije Paseo de Grasija sa mnogo kafića i prodavnica poznatih dizajnera. Gotska četvrt se nalazi na maloj pešačkoj udaljenosti.Turistički desk u hotelu Royal Ramblas može ponuditi korisne informacije o gradu i organizovati iznajmljivanje automobila. Sa Katalonskog trga na svakih 15 minuta saobraćaju autobusi do aerodroma u Barseloni.

Sadržaj hotela: Royal Ramblas hotel nudi elegantne i moderne sobe sa klima-uređajem, besplatnim sefom i plazma televizorom. Doručak na bazi švedskog stola služi se u restoranu La Poma, koji nudi impresivan pogled na Las Ramblas.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel