Sirkeci Mansion 4*/ Istanbul

link hotela Sirkeci Mansion

Lokacija: Sirkeci Mansion hotel smešten je u Sultanahmetu, na 10 minuta hoda od palate Topkapi. Sirkeci Mansion se nalazi na 20 km od međunarodnog aerodroma Atataurk. Muzej Aja Sofija i Plava džamija se nalaze na 5 minuta hoda. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju Arhitektura, Muzeji i Spomenici. Gosti iz iz Turske su takođe dali visoku ocenu ovoj destinaciji.

Hotelski sadržaj: Sirkeci Mansion je uređen u stilu otomanske arhitekture, ovaj hotel sadrži zatvoreni bazen i wellness centar s turskim kupatilom i uslugama masaže. U restoranu hotela Sirkeci gosti mogu probati raznovrsna jela od mesa, kao i vegetarijanske opcije. U turskom čaju ili pivu i vinu možete uživati na terasi koja gleda na park Đulhan i luku.

Sobe: Sobe hotela Sirkeci Konak Sirkeci imaju tradicionalne visece lampe i velike krevete s ukrasnim drvenim rezbarijama. U svakoj se nalazi flat-screen TV sa satelitskim kanalima i udobne fotelje s visokim naslonom u delu za sedenje.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel