Sol Lunamar APT – Palmanova 3*/ Majorka

Leto 2020. na Majorci!

link hotela Sol Lunamar

Lokacija: Sol Lunamar hotel je hotel apartmanskog tipa koji se nalazi u centru Palmanove, na 50m od peščane plaže i nadomak brojnih restorana i barova. Blizina bogatog noćnog života Palmanove i susednog Magalufa čine ih idealnim za odmor mladih. Sol Lunamar hotel je udaljen 24km od aerodroma.

Sadržaj hotela: Sol Lunamar hotel nudi gostima sledeće sadržaje: recepcija, snek bar, bar na bazenu, bazen sa delom za decu, bilijar, stoni tenis, Wi-Fi, prostorija za odlaganje prtljaga, automat za prodaju pića, rent a car, menjačnica, turistički desk, bilet servis, faks/fotokopiranje, lift, bašta, terasa, solarijum, iznajmljivanje bicikla, igraonica, biblioteka..

Sobe: Sol Lunamar hotel raspolaže sa 134 studija i 5 apartmana sa pogledom na bazen, vrt ili imaju bočni pogled na ulicu (površine 31m2, max. 2 odrasla i 1 dete ). Sve sobe imaju: SAT TV, balkon, direktnu telefonsku liniju, mini kuhinju, sef, frižider, kupatilo, klima uređaj.

Usluga: Najam sobe

Napomena: Savršen izbor za one goste koji vole sportove na vodi. Hotel je okružen barovima i restoranima. Idealan izbor za mladje goste.

Besplatne usluge: bazen za decu, stoni tenis

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel