The Leonard 4*/ London

link hotela The Leonard

Lokacija: The Leonard elegantni hotel sa 4 zvezdice nalazi se u Londonu, a uređen je u klasičnom engleskom stilu. Hotel je udaljen svega 3 minute hoda od ulice Oxford, parka Hyde i stanice metroa Marble Arch. Železnička stanica Paddington, s kojeg polaze linije voza Heathrow Express, nalazi se na 15 minuta vožnje metroom sa stanice Marble Arch. Hotel je udaljen svega 10 minuta hoda od četvrti West End, gde su gostima na raspolaganju prodavnice, barovi i živahan noćni život. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, prodavnice i spomenici.

Sadržaj hotela: U sklopu objekta gostima su na raspolaganju jela tradicionalne engleske kuhinje u restoranu sa opuštenom atmosferom, sa otvorenim kaminima i umetničkim delima na zidovima. Gosti mogu uživati u punom engleskom doručku u restoranu Seymour’s ili u sopstvenoj sobi. Gostima se na zahtev može poslužiti i tradicionalan popodnevni čaj.

Sobe: sve pojedinačno uređene sobe hotela The Leonard sadrže TV ravnog ekrana, klima-uređaj, mini bar, bademantile, papuče i besplatan pribor za pripremu kafe/čaja. Bežični pristup internetu dostupan je uz doplatu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel