The Mandala Suites 4*/ Berlin 

link hotela The Mandala Suites

Lokacija: The Mandala Suites nalazi se na centralnoj lokaciji u trgovačkoj ulici Fridrihštrase, na samo 3 minuta hoda od prelepog trga Žandarmenmarkt. Čekpoint Čarli i čuveni bulevar Unter den Linden nalaze se na samo 10 minuta hoda od apartmana tipa "suite". Stanica metroa Štadmite (Stadtmitte) udaljena je 2 minuta hoda i nudi odlične veze sa svim delovima Berlina. Lokacija hotela The Mandala Suites je odličan izbor za putnike koje zanimaju istorijski lokaliteti, arhitektura i muzeji.

Sadržaj hotela: Hotel The Mandala Suites nudi elegantne sobe, luksuzne spa sadržaje i predivan pogled na Berlin. Gosti svakog jutra mogu uživati u dugom doručku u salonu hotela Mandala, koji je smešten na 8. spratu i nudi pogled na berlinske krovove. Spa sadržaji uključuju saunu, teretanu i parno kupatilo. Ovde možete rezervisati opuštajuće masaže i kozmetičke tretmane.

Sobe: hotel The Mandala nudi prostrane i elegantno uređene apartmane tipa "suite" koji uključuju moderne sadržaje, kao što su kompletno opremljena čajna kuhinja, kablovska televizija i klima-uređaj. Mermerna kupatila sadrže kvalitetan toaletni pribor i bade-mantile.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!

 

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel