The Park Tower Knightsbridge 5*/ London

link hotela The Park Tower Knightsbridge

Lokacija: The Park Tower Knights bridge hotel sa 5 zvezdica nalazi se u srcu Najtsbridža. Objekat je smešten pored robne kuće Harvi Nikols i Hajd parka, a robna kuća Herods i druge prodavnice poznatih marki nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Hotel nudi nagrađivani restoran i zanosan pogled na London. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, sa popularnim brendovima u blizini: Cartier, Tiffany & Co, Hermès, Prada, Chanel, pozorište i spomenici.

Sadržaj hotela: dizajn zgrade u obliku okrugle kule osigurava da svaka od 280 luksuznih soba raspolaže impresivnim pogledom na obrise Londona. Glavni konsijerž i njegovo osoblje priznati su stručnjaci za ovu destinaciju. Oni vam mogu pomoći da otkrijete neistražene dragulje Najtsbridža i šire okoline. Hotelski restoran One-O-One, kojim rukovodi glavni kuvar, izglasan je za najbolji riblji restoran u vodiču Herdens. Ponuda restorana obuhvata ekološki orijentisan meni sa jelima od ribe. Hotel Park Tower Knightsbridge takođe poseduje bar inspirisan britanskim klubovima za gospodu, gde možete uživati u viskiju i cigarama u prefinjenom ambijentu.

Sobe: sve sobe imaju baznu stanicu za iPod, a gostima je na raspolaganju TV sa filmovima na zahtev i pristupom internetu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel