Tivoli Lisboa 5*/ Lisabon

link hotela Tivoli Lisboa

Lokacija: Tivoli Lisboa luksuzni hotel sa 5 zvezdica smešten je u stambenoj zgradi na Aveniji slobode, izgrađenoj 1930-ih godina. Stanica metroa Avenida udaljena je 150 metara od hotela Tivoli Lisboa. Lokacija hotela Tivoli je odličan izbor za putnike koje zanimaju gurmanska hrana, spomenici i gostoljubivi ljudi.

Sadržaj hotela: na krovu hotela nalazi se bar sa kojeg se pruža panoramski pogled na grad Lisabon. Hotel ima i spoljašnji okrugli bazen i 2 restorana. Prostor bazena u hotelu Tivoli Lisboa uključuje i prostranu sunčanu terasu, okruženu zelenim vrtom. Gosti mogu uživati uz doplatu u masaži. Restoran na najvišem spratu hotela nudi jela međunarodne kuhinje, vinsku kartu s više od 300 odabranih vina i panoramski pogled. Restoran Brasserie Flo Lisabon nalazi se u prizemlju hotela i poslužuje jela francuske kuhinje. Gostima hotela dostupna je usluga parkiranja.

Sobe: pažljivo nameštene sobe sadrže TV sa ravnim ekranom sa satelitskim programima i prostor za sedenje sa stolicama obloženima baršunom. Pojedine sobe imaju pogled na dvorište ili Aveniju slobode.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel