Victoria Park Plaza 4*/ London

link hotela Victoria Park Plaza

Lokacija: Victoria Park Plaza hotel smešten je u dinamičnoj četvrti Viktorija, na 2 minuta hoda od železničke stanice Viktorija i na 5 minuta hoda od Bakingemske palate. Hotel se nalazi u centru, na 1,6 km od Trga Parlamenta, Vestminsterske opatije i Big Bena. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, pozorište i spomenici.

Sadržaj hotela: Victoria Park Plaza hotel u ponudi ima moderan spa centar, elegantan koktel bar i velike luksuzne spavaće sobe. Velnes centar Park Plaza Leisure Club poseduje saunu i parnu sobu. Pored toga ima potpuno opremljen fitnes centar i kozmetičke salone sa širokim izborom tretmana. Dinamičan italijanski restoran i bar TOZI specijalizovan je za venecijanske čikete (predjela na malim tanjirima) i klasične italijanske koktele.

Sobe: prostrane sobe savremenog hotela Victoria Park Plaza imaju klima-uređaj i flat-screen TV sa filmovima na zahtev. Sve sobe uključuju radni sto i pristup bežičnom internetu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel