WestCord City Centre Hotel 3*/ Amsterdam

link hotela WestCord City Centre

Lokacija: WestCord City Centre hotel nudi udobne sobe i predstavlja idealno polazište za istraživanje Amsterdama. Od hotela se može stići pešice do Glavne železničke stanice i najznačajnijih atrakcija. Iz hotela WestCord City Centre možete se uputiti u šetnju slikovitim ulicama pored kanala i otkriti raznovrsne pijace i restorane. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju razgledanje, noćni život i šetanje. Gosti iz Holandije su takođe dali visoku ocenu ovoj destinaciji za pozorište, šoping i muzeje. Ova obalst je odlična za šoping, sa popularnim brendovima u blizini: H&M, Nike, Gucci, Tiffany & Co, Ralph Lauren.

Sadržaj hotela: WestCord City Centre Hotel vam stavlja na raspolaganje opcioni kontinentalni doručak na bazi švedskog stola, koji se služi svakog jutra u salonu za doručak. 

Sobe: svaka soba je opremljena radnim stolom i flat-screen TV-om. Kupatila u sobama sadrže tuš sa efektom kiše.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel