Xperia Kandelor Hotel 4*/ Alanja

link hotela Xperia Kandelor

Lokacija: Xperia Kandelor Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagrađen je 1993. godine, a renoviran je 2011. godine. Hotel je udaljen 250 metara od Kleopatrine plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sadržaj hotela: Restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, SPA centar, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, masaža, fitnes, igralište za decu, stoni tenis, TV u lobi baru, internet kutak, bezični internet, sportovi na vodi, odbojka na plaži, teniski teren.

Sobe: Xperia Kandelor Hotel ima ukupno 98 soba, od kojih je 8 suite soba, 10 connected soba, 80 standardnih soba. Svaka soba ima SAT TV, bežični internet, mini bar, sef (uz doplatu), telefon, klima uređaj, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen.

Usluga: All inclusive na bazi švedskog stola

Napomena: Gosti hotela mogu besplatno koristiti suncobrane i ležaljke na plaži Saray beach hotela, kao i peškire za plažu. Mini bar se redovno dopunjava i besplatni su voda i sokovi.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel